Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Még ha a Porsche hetvenedik születésnapjára készült 911 Speedster majdani szériaváltozatát nem is engedheti meg magának mindenki, az erre az alkalomra tervezett jubileumi Porsche Design karórát már többet a csuklójukra csatolhatják.

Stílusos és letisztult termékeiről ismert a Porsche Design, ami most egy limitált szériás karórával ünnepli a márka hetvenedik születésnapját. A 1919 kollekció legújabb tagja a Datetimer 70Y Sports Car Limited Edition, aminek a hátlapjára a Porsche jubileumi logóját gravírozták. A számlapján pedig nemcsak az első sportkocsi, a 356 sziluettje, és a bemutató dátuma, 1948 van ott, de még a számlap stílusa is a 356 műszerfalát idézi.

Minden másban igazi Porsche Design-karóra a 1919 Datetimer, ami 42 milliméter átmérőjű matt fekete titán házat kapott, 10 bar nyomásig vízálló, és 38 órás járástartalékkal rendelkezik, a szíját pedig éppen olyan finom bőrből készítették, mint amilyen a Porschék üléseit is borítja. A szériából összesen 1948 példány készül, és bár olcsóbb, mint egy Porsche, de így is 2948 euróba, vagyis közel 950 ezer forintba kerül.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.