Készülj, mert jön a mindent vivő Ferrari
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Felejtsd el a LaFerrarit, már a két éve bemutatott FXX K is a csúcsa volt mindannak, amire a maranellói gyártó képes. A csak pályán használható szuperautó 6,3 literes V12-essel szerelt, több mint ezer lóerős hibrid rendszere igazi vadállattá tette. Most pedig jön a még durvább Evoluzione, és már hallhatod is, hogyan szól.

Nem lehet előre felkészülni az FXX K hangjára, hiszen a Ferrari közútra nem vihető szuperautója gyorsításkor úgy szól, hogy beleborzongsz, és amikor a kanyar előtt visszapakolja a fokozatokat, akkor a gázfröccsöktől még könnybe is lábad a szemed. Most ezt élvezheted azon a videón, amelyen a még brutálisabb Evoluzione változat köröz a monzai pályán.

Már javában dolgozik a Ferrari az FXX K utódján, és még a menő álcázás ellenére is jól kivehető, hogy az eddigi modell áramszedőkre hasonlító kis légterelői helyére masszív hátsó szárnyat szereltek, ami tovább növeli az eddig is több mint fél tonnás leszorítóerőt. Mint ahogyan a fioranói köridő is jobb lesz, 1 perc 14 másodpercével az FXX K eddig is öt másodperccel jobb volt a LaFerrarinál.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.