Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Trollhättan városában érdemes ellátogatni a hétvégén újranyílt Saab Múzeumba, ha pedig a versenysportok érdekelnek, a svéd túraautó-bajnokságban pont indul egy Saab 9-3...

A Player csapata nagy Saab-rajongó, így igazi örömhír, hogy Trollhättan önkormányzatának valamint különböző civil szervezetek összefogásának hála a hétvégén újranyílt az elárverezéstől megmentett Saab Múzeum. Az 1946-os első Ursaabtól a Sonett kétüléses sportautó különböző verzióin át a modern tanulmányautókig minden egy helyen látható, ami a márka hatvanhat éves történetéből említést érdemel. Az év szinte minden napján látogatható kiállítás felnőtteknek kétezer, gyerekeknek és nyugdíjasoknak valamivel kevesebb forintnyi koronáért tekinthető meg a Åkerssjövägen 18, SE-461 29 címen.

Akik a benzingőzős kulturálódás akciódúsabb válfajait kedvelik, azoknak a svéd túraautó-bajnokságot érdemes figyelniük idén, ott ugyanis a Flash Engineering és a Team Tidö színeiben indul egy Saab 9-3 is! A csapatot az a cég támogatja, amely a gyár csődje után a márka zökkenőmentes jövőbeli alkatrészellátásának biztosítására szakosodott, minden Saab-tulajdonos nagy megkönnyebbülésére.

A győzelem ambiciózus célnak tűnik, hiszen az izmosított Saabnak olyan márkákkal kell megküzdenie, mint a Citroën, a BMW vagy éppen a hazai Volvo, melyet a Polestar csapata készített fel.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.