A sormási és a győri után újabb két helyszínen nyílt Tesla Supercharger állomás Magyarországon, ezúttal Budapest közelében, amit hamarosan három vidéki helyszín követ majd.

Csak az első Tesla Supercharger állomásokra kellett sokat várnunk, a továbbiak már meglepően gyorsan követik egymást. Az elsőket Győr és Nagykanizsa közelében telepítették, az M1-es és az M7-es autópályához közel, ideális helyen ahhoz, hogy hosszabb utazás közben hamar fel lehessen tölteni a Teslákat. Most két újabb állomást nyitottak, ezúttal Budapest környékén.

A fóti és a törökbálinti Auchan áruház parkolójában nyílt meg a legújabb magyarországi Tesla Supercharger állomás.

A helyszínen 22 kilowattos, Type 2 csatlakozójú oszlopot is telepítettek más márkájú elektromos autóknak.

nem az otthoni töltés kiváltására, hanem annak kiegészítésére. A Tesla és az Auchan máris a következő helyszíneket tervezi, hamarosan Debrecenben, Szegeden és Miskolcon is lesz Supercharger állomás.

A fóti állomás megnyitóján 65 Tesla vett részt

Ez is érdekelhet:

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon