Az első képek közzététele után az Opel élőben is leleplezte a Corsa legújabb generációját, méghozzá mindjárt teljesen elektromos változatban. A főbb adatai után most már azt is tudjuk, hogy mennyibe fog kerülni a Corsa-e.

Az Opel teljesen új Corsát húzott elő a kalapból, a Peugeot-val közös technikára épülő kisautó legnagyobb dobása pedig az lesz, hogy rögtön gyártani fogják teljesen elektromos változatban.

A 136 lóerős Corsa-e akkumulátora 50 kilowattórás, amivel egy feltöltéssel 330 kilométert tehet majd meg. Most megtudtuk azt is, hogy mindezért mennyi pénzt kérnek.

A First Edition, amihez fekete tető, LED-es mátrixfényszóró és 10 colos érintőképernyős rendszer is jár, a támogatással 9 910 000 helyett 8 410 000 forintba kerül. A garancia 5 év vagy 100 ezer kilométer, az akkumulátorra nyolc évet vállal az Opel.

A Corsa-e egyik legnagyobb konkurense a Renault Zoe lesz, aminek nemsokára érkezik az alaposan megújított változata. Addig is a jelenlegi kivitel ára a 90 lóerős motorral és támogatással 8 099 000 forintba kerül, de a márka akciójában a 110 lóerős kivitelt is el lehet vinni 7 849 000 forintért. Az egy kategóriával nagyobb Nissan Leaf ára a támogatással együtt már 9 830 000 forinttól kezdődik.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon