Stig új pálya után nézhet, miután elfogadták azt a tervet, ami lakóparkot építene a Top Gear híres pályájának otthont adó repülőtér helyére.

2002 óta a Dunsfold Aerodrome területén kialakított tesztpálya ad otthont a Top Gear híres köridőmérésének, ahol jelenleg a McLaren 675 LT a leggyorsabb autó az 1:13,7-es eredményével. Stig és számos híresség ment már végig azon a 2,8 kilométeres pályán, amelynek meg vannak számlálva a napjai.

A repülőteret a második világháborúban építették a kanadai légierő főhadiszállásaként, később a British Aerospace tesztbázisa volt. A kifutópályákból készítette el a Lotus azt a tesztpályát, ahol az új modelljeiket tesztelhették, és amit később Clarkson, Hammond és May műsora tett híressé. A pálya még a Forza és Gran Turismo játékokba is bekerült.

De már nem sokáig száguldhat rajta Stig. A helyi közgyűlés elfogadta azt a tervet, ami 1800 lakásos lakóparkot építene a repülőtér helyére. Még nem tudni, mikor indul az építkezés, de a döntés már megszületett, így a Top Gear készítői az új műsorvezetők után hamarosan új pályát is kereshetnek.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon