Lamborghini kamu-prototípust készített egy élelmes autókereskedő

Sokan várják a Lamborghini új terepjáróját, és hogy még inkább felpörgesse az Urus iránti érdeklődést, a nürnbergi kereskedő kamu-prototípust készített.

Már nem titok, hogy a Lamborghini is szabadidő-terepjárót készít, az Urus névre keresztelt SUV koncepcióját már 2012-ben bemutatták. Nem csoda, hogy sokan várják, hiszen fantasztikusan néz ki, formájával tud még újat hozni ebbe a népes kategóriába, és várhatóan a technikája se lesz gyenge: 4 literes biturbó V8-ast kap 542 lóerővel.

De a végleges modell bemutatójára még várni kell, amit egy élelmes autókereskedő használt ki nemrég. A Top Gear egyik szerkesztője fotózta le Németországban az autót, amit az Urus prototípusának gondolt. Szemből nézve még akár az új Lamborghini is lehetne, de egy másik képen, oldalról kiderül a turpisság.

Az álcafóliába burkolt autó tulajdonképpen egy Audi Q7, amire ügyes maszkot tettek. A fényszórók így sportosabbak, és a hátsó lámpák formája is beillik a Huracán által nyitott sorba. Megtévesztő persze a Lamborghini felirat, és az első sárvédőkön lévő légkilépő nyílás is, ami éppúgy kamu, mint az autó maga, persze az ötlet ettől még érdekes.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon