Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyre nagyobb figyelmet szentel a múltjának a Lamborghini is, és ennek részeként nyitották meg PoloStorico névre keresztelt részlegüket a gyárban, ahol klasszikus sportautókat újítanak fel, és az archívumot is ide költöztették.

Több mint ötven éve gyárt lenyűgöző sportautókat a Lamborghini, és egy ilyen múlttal rendelkező márka emlékeit illik hozzá méltó helyen ápolni. PoloStorico néven nyílt meg az a stúdió a Lamborghini gyárában, Sant’Agata Bolognesében, ahol minden a klasszikus sportautók körül forog.

Ezen a helyen található a műhely, ahol minden olyan Lamborghini felújítását vállalják, amelynek a gyártása már legalább tíz éve befejeződött. Ez azt jelenti, hogy a 350 GT-től egészen a Diablóig fordulhatnak itt meg a típusok, amelyek a feladattól függően 6-tól 24 hónapig tartó időt töltenek itt.

Az új létesítményben a klasszikus autók karbantartását, szervizelését, valamint az eredetiségének igazolását is vállalják, de ide költöztették a Lamborghini archívumát is. Öröm lehet ide egy sportautó-tulajdonos rajongóként érkezni, de azért az itt dolgozókat is irigyeljük egy kicsit.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.