Láttál már valaha kétkerekű BMW-n ekkora veséket?

Az óriási új márkaorrozat most egy motorkerékpár-tanulmányra is rákerült.

Az alábbi képeken nem egy gyári BMW kétkerekű, hanem a Kingston Custom nevű motorépítő cég "Spirit of Passion", vagyis a "Szenvedély Szelleme" nevű munkadarabja látható. Mindazonáltal a képeket a BMW büszkén kirakta saját sajtóoldalára, szóval valószínűleg nekik is tetszik a masina:

FOTO © BEN OTT

FOTO © BEN OTT

FOTO © BEN OTT

A tavaly bemutatott R18 cruiserből kialakított érdekesség meghökkentő oromzata a Kingston szerint az art deco stílusa előtt tiszteleg. A motor egyedi kormányt kapott, a kipufogórendszert, a nyerget és az irányjelzőket is lecserélték. A fura felszín alatt viszont a váz és a technika gyári BMW maradt. Érdekes, hogy a tuningműhely az R18-as eredeti tankját is megtartotta, pedig ez a gyári alkatrész a motorok átalakításánál általában elsőként megy a kukába.

FOTO © BEN OTT

FOTO © BEN OTT

FOTO © BEN OTT

Az embert, aki ezért a motorért személy szerint felelős, Dirk Oehlerkingnek hívják. A Kingston Custom alapítója, motorversenyző és dizájner 35 éve épít egyedi motorkerékpárokat. A BMW számára mindenképpen elismerés, hogy a Mester ezúttal az ő új túragépüket értelmezte újra, de minket azért nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a rettentő furcsa első sárvédő nem valami furcsa németchen Witz-e esetleg, amit a márka legújabb modelljeinek hatalmasra nőtt hűtőmaszk-veséi ihlettek.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.