Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Újabb legendás Fordok csatlakoztak a Lego Speed Champions sorozatához, ami azt jelenti, hogy ideje beszerezned őket. A ’68-as Mustang mellé a Fiesta WRC legújabb változata érkezett meg, és a hozzájuk készült képek is figyelemreméltók.

Nem ezek a leginkább élethű autómodellek, és nem is jelent nagy kihívást az összeszerelésük, mégis remek szórakozást ígérnek a Lego Speed Champions sorozat legújabb tagjai. Egy kicsivel több, mint egy éve jött ki az 1966-os GT40 és a vadonatúj Ford GT kicsinyített változata, most pedig két újabb legendás Fordot állíthatsz melléjük a polcra.

Az egyik az 1968-as Mustang Fastback, amely éppen olyan sötétzöld színben pompázik, mint a nemrég bemutatott múltidéző Bullitt. A tetejére azonban aranyszínű versenycsíkok kerültek, és a kerekei is aranyszínűek, mint ahogyan a hozzá adott minifigura is retró overállban feszít. Ha odavagy az amerikai izomautókért, akkor ez a 184 darabos készlet nem hiányozhat a gyűjteményedből.

Csak egy kicsivel több, 204 darabból áll a Speed Champions sorozat másik tagja, amely a vadonatúj Fiesta WRC apró mása. A 13 centi hosszú és 6 centi széles raliautóhoz kétféle kerékkészletet adnak, és két motorházfedél is tartozik hozzá, az egyiken az éjszakai szakaszokhoz elengedhetetlen fényszórók is rajta vannak. Mindkét szett márciusban kerül a Lego shopjába 15 eurós áron.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.