Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Audi első tisztán elektromos autója már önmagában is érdemes a figyelemre, de mintha ez nem lenne elég, a bemutatóját Abu-Dzabi környékén tartották, ahol igazán látványos képanyagot készítettek a 408 lóerős crossoverről.

Komolyan gondolja az elektromos autózást az Audi, aminek a jele az is, hogy az elsőként sorozatgyártásba kerülő e-tron crossover után máris leleplezték a Tesla igazi ellenfelének számító e-tron GT-t.

Az előbbi modell pedig nemsokára megérkezik a kereskedésekhez, és addig is egy elég különleges helyszínen lehetett kipróbálni.

Masdar városa adott otthont az első tesztvezetéseknek, az Abu-Dzabi nemzetközi reptere mellett található település arról ismert, hogy élen jár a fenntartható megoldásokban, és tiszta technológiával foglalkozó cégeknek ad otthont. Ideális helyszín egy elektromos crossovernek, ahogyan a környező tájak is annak számítanak.

Az Audi ugyanis kavicsos ösvényeken és sivatagi homokon is próbára tette az e-tront, igazolva azt, hogy terepjárásra is alkalmas, és erről elég látványos képek születtek. Bámuld velünk a fotókat, és ha a részletekre vagy kíváncsi, mindent megtudhatsz az e-tronról az Audi elektromos autóját bemutató cikkünkből.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.