Lewis Hamilton azt mondja, elég lehetetlen esélyekkel néz szembe ezen a héten az Abu Dhabi Nagydíjon.

A címvédő nyerte az utolsó három versenyt Amerikában, Mexikóban és Brazíliában, amivel lefaragta Nico Rosberg előnyét 12 pontra, a végső futam előtt. Habár Rosberg másodikként végzett Hamilton mögött ezen a három futamon, csak annyira van szüksége, hogy a top háromban végezzen a hétvégén, ami garantálná első világbajnoki címét.

Így, hogy a végeredmény már nem a kezében van, Hamilton azt mondta, a győzelme Interlagoson önbizalmat adott, hogy sorban négy győzelmet arasson, de tisztában van azzal, hogy nem valószínű, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy megtartsa a címet.

“Brazíliában nyerni egy olyan pillanat volt, amit sosem felejtek el – mondta Hamilton. – Most jó helyen vagyok. Szuper erősnek érzem magam ebben a csodálatos autóban, amin a gyárban mindenki nagyon keményen dolgozott, hogy nekünk adja.”

31 győzelmem volt eddig a 4 év alatt ezzel a csapattal, ami őrület. Nagyon hálás vagyok azért a lehetőségért, amit ezek a srácok adtak nekem. Folytatjuk, hogy együtt írjunk történelmet. Ez nem volt egy tökéletes szezon, és eléggé lehetetlen esélyekkel néztem szembe. Nem számít mit teszek a hétvégén. De nem tudom, és nem is fogom feladni. Sosem tudhatod, mi történhet, és valószínűtlennek is tűnhet.”

“Büszke leszek magamra, és arra, amit elértem egészen addig, míg azt érzem, hogy a legjobb teljesítményem nyújtottam. És bármi történjék is, mindenkire büszke vagyok, aki részese volt a sikernek, amiben osztoztunk az elmúlt néhány évben. Ugyanúgy állok ez elé a hétvége elé, ahogy azt minden versenyen teszem. Nyerni akarok, és mindent beleadok, hogy magasan végezzek ebben a szezonban.”

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon