Merthogy a Red Bull idén minden eddiginél komolyabb fenyegetést jelent a címvédőre, akinek olyan pilótára van szüksége, amely képes az RB pilótái előtt végezni.

Valtteri Bottas helyzete a Mercedesnél gyakorlatilag azóta folyamatosan inog, hogy 2017-ben a csapathoz szerződött. A brit Daily Mail pedig arról ír, hogy az új idényben látottak* végleg meggyőzték a címvédőt arról, hogy meg kell szabadulni a finntől.

* Ha szigorúan csak az idei pontokat nézzük: az eddig lement három futam során mindössze 32 pontot gyűjtött Bottas, amivel csak a negyedik a pilóták között a világbajnoki tabellán, és már most több mint egy futamgyőzelemnyi ponttal marad el csapattársától, Lewis Hamiltontól.

A Mercedes egy meg nem nevezett dolgozója állítólag úgy nyilatkozott, hogy

– ezzel pedig nemcsak az derült ki, hogy Bottast elküldhetik, de az is, hogy ki válthatja őt, persze Russell személye egyáltalán nem meglepő.

Fontos megjegyezni, hogy a Daily Mail, azaz egy bulvárlap írta, vagyis érdemes egyelőre fenntartással kezelni a dolgot. Ugyanakkor az biztos, hogy idén a Red Bull elég komoly fenyegetést jelent a Mercedesre, aminek pedig most minden jobban szüksége van egy olyan pilótára, aki rendszeresen képes előrébb végezni az RB versenyzőinél.

Eközben...

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.