Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A brazil rengeteg segítséget kaphat a Mercedestől a visszavonulása után.

Felipe Massa úgy nyilatkozott, hogy mivel a Mercedes a beszállítója jelenleg, a jövőben is nagy szerepet játszhat az együttműködésük, főleg ha a brazil pilóta visszavonul a Forma-1-től. A veterán nemrég jelentette be, hogy ez lesz az utolsó idénye, utána pedig szívesen versenyezne a DTM-ben, a WEC-ben, vagy a Formula E-ben.

Na ez most azért is érdekes, mert a Merci pár napja jelentette be, hogy indulni fog a 2018-as idényben a Formula E-ben, mert szerintük az elektromos autóverseny a jövője a környezetbarát utcai autók gyártásának. Massa pedig korábban bejelentette, hogy szívesen versenyezne a Formula E-be, majd bejelenti a Mercedes, hogy 2018-ban indulnak, és ezek után még a brazil is elhinti, hogy a német gyártó lesz a kulcsa a jövőjének. Érdekes.

Azonban nem csak a Formula E-be juttathatja be a brazilt a Merci, hanem a német túraautó bajnokságba, a DTM-be is.

„Nagyon sok kapcsolatom fog abban segíteni, hogy a legjobb döntést hozzam, ami a jövőmet illeti. De még semmit nem döntöttünk el” – mondta Massa a brazil UOL Esporte újságnak.

„Csak most kezdünk azon tárgyalni, hogy mi legyen. Biztos akarok lenni abban, amit csinálni fogok. A jövőmet nem csak versenyzéssel akarom tölteni, hanem mást is szeretnék dolgozni, és el szeretnék látogatni Forma-1-es futamokra is.”

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.