Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Minden eddiginél jobban néz ki a Dacia Duster legújabb változata, és X-Tomi nemrég meg is mutatta, milyen lehetőségek vannak benne. Most két újabb kivitellel készült el, és mindegyik nagy siker lehetne.

Már bemutatták, de még nem jött meg a kereskedésekbe a Dacia Duster új nemzedéke, ami a népszerű előd stílusát viszi tovább, de kívül-belül modernizálták.

A mutatós terepjárót pedig X-Tomi tette még kívánatosabbá azzal, hogy sportos GT változatot faragott belőle, legalábbis virtuálisan. Most két újabb kivitellel állt elő. Platós változatban eddig is készült már a Duster, Dél-Amerikában Renault-emblémával kapható is a lenti típus, hozzánk azonban nem jutott el.

Az új generáció érkezésével ismét reménykedhetünk benne, hogy egyszer elkészül a pick-up, mert X-Tomi tervei szerint nagyon ütősen néz ki. Az arányai tökéletesek, amihez meg kellett hosszítani a tengelytávot.

A magyar dizájner másik szokása, hogy olyan luxusautók és sportkocsik alapváltozatait készíti el, amiből sosem készülne fapados kivitel. A Base Spec szériában láttál már Bentley-t és Ferrarit is, a Daciától azonban nem áll messze ez a változat.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.