Nem sokat tudtunk meg a Fiat legújabb modelljéről, még neve sincs, azt majd internetes szavazással döntik el. Még az sem biztos, hogy nálunk is kapható lesz, pedig nagy segítség lenne a Fiatnak.

A Fiat bemutatta a legújabb modelljét, egy kompakt méretű crossovert, amit egyelőre csak a dél-amerikai piacokra szánnak. Az olasz márka a miénktől szinte teljesen eltérő kínálattal van jelen a messzi kontinensen, az egy időben nálunk is forgalmazott Siena és Strada új generációja mellett olyan modellekkel, mint a Mobi, az Argo, az Uno, a Cronos és a Toro.

A legújabb modell ezt a kínálatot fogja bővíteni, de még az sem derült ki, hogy mi lesz a neve.

A Fiat egy erre a célra létrehozott honlapon várja a szavazatokat, a Tuo, Domo és Pulse nevek közül lehet választani. Az elsőként közzétett képeket leszámítva még semmit sem lehet tudni az autóról, de a formája nem rossz, még ha nem is túlságosan jellegzetes.

A Fiat csak annyit árult el, hogy új padlólemezre épül a modell, és nem nehéz kitalálni, hogy a Tipo kínálatából ismerős 1,0 és 1,3 literes benzinmotorok hajtják majd. Az egyelőre Project 363 néven emlegetett crossover európai forgalmazásáról nincs hír, pedig a Fiatnak jól jönne egy újabb modell ebben a nálunk is népszerű kategóriában.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.