Megépítették az autót, amivel tökéletes a McDrive-ba járni
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A zöld autó sárga csíkokkal elég furcsán fest, de nem a külseje a legérdekesebb ennek az e-Golfnak. A McDonald’s és a Volkswagen hollandiai képviseleténél építették meg az autót, ami tökéletes arra, hogy elfogyaszd benne az elvitelre kért menüt.

Az öledbe hulló sült krumplinál és a kiömlő gépi kólánál nincs rosszabb akkor, amikor az autóban próbálod megenni az elvitelre kért McDonald’s menüt, de nem ebben a Volkswagenben.

A lehajtható szemüvegtartó helyére került egy kis érintőképernyő, ahol különböző hangulatok közül lehet választani, ha hiányozna az éttermi zsivaj, de ez még nem minden. A pohártartók hidegen tartják az italt, a kesztyűtartó pedig melegen az ételt. A vezető elé kerülő kisasztal tökéletes helye a szendvicseknek, a könyöklő alá pedig kézmosó készlet került.

Az egyetlen példány árverésre került, a bevételt pedig a McDonald’s jótékonysági alapítványának szánták. Jó kérdés, hogy mi lesz a sorsa a prototípusnak, hiszen az elvitelre kért menüt gyorsan bedobni tényleg tökéletes, de ki akarna egy olyan autóval bárhová máshová menni, aminek a McDonald’s logóját hímezték a fejtámaszába?

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.