Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lehet, hogy nem Pierre Gasly, Alexander Albon és Danyiil Kvjat közül kerül ki Max Verstappen csapattársa jövőre – egy tapasztalt pilóta lehet a nevető negyedik.

A Red Bullnál egyelőre kérdéses, ki lesz 2020-ban Max Verstappen csapattársa. Az idényt Pierre Gaslyval kezdte meg az RB, ám a francia nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így visszafokozták a Toro Rossóhoz, ahonnan pedig Alexander Albont hozták a helyére.

A thaiföldi pilóta pedig jó választásnak volt – előléptetése óta több pontot gyűjtött (58), mint csapattársa (39) –, az osztrák istálló elégedett is vele, ugyanakkor az egy holland újságíró, az általában jól értesült Jack Plooij szerint a Red Bull egy érett és tapasztaltabb pilótát szeretne Verstappen mellé:

Az osztrák istálló kalapjában eddig három név volt, Pierre Gasly, Alexander Albon és Danyiil Kvjat, de ezek szerint Nico Hülkenberg is reménykedhet – neki 2020-ra még nincs ülése, a Renault ugyanis lecserélte őt, ahogy a Haasnak sem kellett. Mindenesetre elég érdekes, hogy a német neve is felmerült, hiszen korábban...

(Fotó: planetf1.com, fotó: Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.