Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már most tudhatod, hogyan fog kinézni a vadonatúj Megane RS, pedig a hivatalos bemutatóját az őszre időzítették. De a szabadalmi hivatalnak beadott rajzokról elég sok minden kiderül a franciák 300 lóerős sportkompaktjáról.

Nem titok, hogy már az utolsó simításokat végzi a Renault a Megane RS új generációján. Az új generációs Megane megjelenése óta várjuk az igazán sportos RS megjelenését, és a várakozásnak hamarosan vége, a Renault szeptember 12-én leplezi le a sportkompaktot. De már most megnézheted minden szögből, a szabadalmi hivatalban ugyanis már levédették a formáját.

Még ha első pillantásra nem is nagyon tér el az alapmodelltől, azért elég izmosnak látszik majd az új Megane RS. Ha jobban megnézed, nagyobbak az első légbeömlők, szélesebbek a kerékjáratok, az első és hátsó sárvédőre pedig légkilépő nyílások kerültek. A diffúzoros hátsó lökhárító közepén kivezetett hatalmas kipufogóvég is árulkodó lehet.

A technikáját még csak sejteni lehet, de a Renault-hoz tartozó Alpine nemrég jött ki egy vadonatúj 1,8 literes, turbós benzinmotorral, és jó eséllyel ez kerül a Megane RS-be is. Ha a konkurenseket nézzük, akkor nem adja majd 300 lóerő alá a Renault sem, és már most tudni, hogy négykerék-kormányzás és kézi váltó is elérhető lesz hozzá.

Mit mondhatnánk, alig várjuk, hogy a kormányát forgassuk!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.