Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy kicsit fejbe kólintott minket néhány hete, hogy a Jeep leszedte a népszerű zenésszel forgatott reklámját a netről, mert felmerült, hogy a Főnök ittasan vezetett tavaly novemberben New Jersey-ben.

Az ember nem szívesen hall ilyesmit egy ilyen ikonról, de már akkor is felmerültek olyan információk, hogy valójában emberünk nem követett el bűncselekményt.

Szerencsére végül a jobbik verzió nyert bizonyítást, a CNN ugyanis jelentette, hogy Springsteent ugyan elítélték közterületen történő alkoholfogyasztás miatt, de a vizsgálat szerint az események alatt a véralkoholszintje nagyjából két ezrelék volt, ami nagyon messze van attól a nyolc ezreléktől, mely felett az ittas vezetést meg lehet állapítani.

Springsteen nem tagadta a vádat, elmondta, hogy két feles tequilát ivott meg néhány rajongójával egy fotózás után, majd később ült volán mögé. A közterszeszkó miatt a bíróság kiszabott rá egy 500 dolláros bírságot, illetve ki kellett fizetnie plusz 40 dollárt az eljárási költségekre.

Miután ez tisztázódott, a Jeep azonnal visszatöltötte a reklámot a netre, amit végre teljes pompájában meg tudsz nézni:

Springsteennek egyébként ötven évnyi vezetés alatt mindössze három szabálysértése volt, ebből kettő vezetés közbeni mobiltelefonálás, ami nem szép dolog, de azért bőven nem érdemes az ember szemére vetni.

Nagy kő esett le a szívünkről.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.