Megtartja extravagáns formáját a következő Nissan Juke

A leginkább a különleges formájával keltette fel a figyelmet a Nissan kiskategóriás crossovere, és az előzetes alapján úgy tűnik, hogy a Juke utódja is megőrzi a különleges stílusát, de autónak sokkal jobb lesz.

A Juke a rendhagyó formájával tűnt ki a kiskategóriás crossoverek közül, és a megjelenése óta tucatnyi új riválisa lett, ezért az utódja autónak is jobb lesz, hogy felvegye velük a versenyt. A Nissan újdonsága ugyanarra a padlólemezre épül, mint a nemrég bemutatott Renault Clio és Captur, és a méretei az utóbbiéhoz lesznek hasonlók. Most néhány álcázott képet is mutattak róla.

az osztott fényszórókat és az egyedi sziluettet megtartja, de a hátsó lámpák szélesebbek lesznek. Nemcsak nagyobbnak tűnik az új Juke, hanem az is, a hossza tíz centivel 4,21 méteresre, a tengelytávja ugyanennyivel 2,64 méteresre nő, a csomagtere ötödével 422 literesre bővül.

A motorkínálat is a Renault és Nissan típusaiból lehet ismerős,

és később megérkezik a Qashqaiban látott 1,33 literes, turbós négyhengeres is. Az 1,5 literes dCi 85 és 115 lóerővel kérhető, hétfokozatú duplakuplungos és CVT váltót is lehet választani.

A későbbiekben pedig akár hibrid vagy konnektorról tölthető hibrid változata is lehet. A Nissan már a jövő héten leleplezi az újdonságot, amit a frankfurti autószalonon is meg lehet nézni.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon