Danny Trejóval festett lowrider Mercedes kamiont sem látsz mindennap

Finnországban sokan ismerik Mika Auvinen kamionjait, hiszen a Mercedeseket látványos ültetéssel és feltűnő festéssel látják el, de nem csak a show céljából, a fuvarcégnél ugyanis ezekkel dolgoznak minden nap.

Nem egyszerű látvány az a Mercedes vontató, ami élénk lila színben pompázik, az oldaláról egy festett Danny Trejo néz le, és két silós pótkocsijával együtt retró kerekeken gördül. Pedig Finnországban nem ritka látvány egy ilyen feltűnő szerelvény, Mika Auvinen fuvarcége ugyanis régóta ezekkel dolgozik.

A képeken szereplő példány alapját egy 627 lóerős Actros adja, amit háromezer óra munkával dekoráltak, és nem fólia borítja, hanem kézzel készült a festés. A küllős felniken és retró abroncsokon gördülő kamion csak látszólag ültetett, a futóműve gyári, csupán az oldalsó burkolat láttatja úgy, mintha a földön húzná az alját.

Persze az oldalsó a borítás csak a show-kon kerül rá, Mika cége ugyanis mindennap használja ezt és még tucatnyi másik, hasonlóan feldíszített kamionját. A lila bársonnyal és fehér bőrrel borított utastér is megér egy pillantást, és mint Mika mondja, emiatt sokan szeretnének náluk sofőrök lenni.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon