Ha az Ezeréves Sólyom autó lenne, úgy nézne ki, mint ez a Nissan
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem ez az első alkalom, hogy a Nissan átalakította néhány típusát a Csillagok háborúja stílusában, de a mostani sikerült a legjobban. A Han Solo-film megjelenése alkalmából természetesen a Millennium Falcon volt a minta, és az eredmény elég ütős lett.

Még mindig nincsenek autók a Csillagok háborúja franchise újabb filmjeiben, de ez nem jelent akadályt a Nissan számára abban, hogy Star Wars stílusú prototípusokat építsen. A legújabbat a Han Solo-film megjelenése alkalmából hozták össze, és nem túlzás azt állítani, hogy ez lett a legalaposabb az összes közül.

Az alapokat a nálunk X-Trail néven forgalmazott típus adta, erre került az Ezeréves Sólyom stílusában készült burkolat, aminek megtervezésében a Lucasfilm munkatársai is segítettek. Fantasztikusan néz ki az osztott szélvédő és a keréktárcsa, még a hajtómű is megvan a hátulján, amihez külön fény- és hangeffektet készítettek.

A Falcon hangját egy 1500 wattos Bose hangrendszer sugározza, és ezúttal a belső teret is kidolgozták a dizájnerek, ami szintén a filmben látott cockpit berendezését idézi fel. A Nissannál ráadásul mostanra készült el a ProPilot, ami egy félig önvezető rendszert jelent, és kellhet-e ennél jobb funkció Han Solo járgánya számára?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.