Minden eddiginél vagányabb lett a Jeep Renegade
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Renegade lehet, hogy a Jeep legkisebb modellje, de terepjáró-képességeivel felveszi a versenyt a nagyobb típusokkal szemben. Most egy olyan átépítése készült, amivel a külseje is harciasabb stílusú lett.

Jeepek átépítésére specializálódott az olasz Militem, ami ezúttal az amerikai márka legkisebb típusát, a 4,23 méter hosszú Renegade-et vette kezelésbe. A Hero névre keresztelt kisterepjárót harciasabb külsővel látta el, első lépésként megváltak a Jeepek jellegzetességeként ismert függőleges osztású hűtőmaszktól, és a fényezés is a katonai járművekére emlékeztet.

A nagyobb kerekeket könnyebben mozgatja a kis Jeep, mert a motorjai is izmosabbak, az 1,3 literes turbós benzines teljesítménye 180-ról 200, a kétliteres turbódízelé 170-ről 190 lóerősre nőtt.

A military stílusú külső elegánsabb belső teret rejt,

a Hero szinte mindenét bőrrel vonták be, az üléseken kívül a műszerfalat és az ajtóbelsőket is, még a csomagtér padlója is bőrborítású. A Militem minden alkatrésze minősített darab, ezért az átalakításra három év vagy 100 ezer kilométer garanciát vállalnak.

Olvasd el, milyen volt vezetni:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.