Megmutatja a MINI, hogy egy kempingbicikli is lehet stílusos
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lehet, hogy a MINI modelljeinek nem a legnagyobb a csomagtartója a piacon, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnál benne kerékpárt szállítani. Például a MINI legújabb összecsukható típusát, ami megmutatja, hogy a kempingbicikli is lehet stílusos.

Jön a tavasz, elő tudod venni a kerékpárt, és ebben az sem akadályoz meg, ha időközben beszereztél egy MINI-t. Nem csak a tetőre szerelt szállítón viheted magaddal, hanem akár a csomagtartóban is, ha a MINI legújabb kempingbiciklijét választod. A modern formájú, ötletesen összehajtható kétkerekű városba vagy rövid vidéki utakra is alkalmas, az alumínium vázba épített mechanikával másodpercek alatt elcsomagolhatod, akár egy utazótáskába is.

A bélelt nyereg, a nyolc sebességfokozat és a 20 colos kerekek garantálják a kényelmes kerékpározást, és hogy ne legyen nehéz cipelni, az egész bringa csak 11 kilogrammot nyom. A láncra teflonbevonat került, így a rozsdától nem kell tartani, a sárvédők pedig óvnak a felcsapódó víztől és sártól. Online már rendelhető is a MINI kempingbiciklije, amiért 650 eurót, azaz 205 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.