Az amerikai piacon nagy sikere lenne, de a világ más tájain is vennék a platós Teslát, amit Elon Musk korábban már be is jelentett. Az autóról még nem sokat tudni, de nem bánnánk, ha ezek a nem hivatalos tervek válnának valóra.

A Model Y bemutatásával teljes lett a Tesla kínálata, amiben kisebb és nagyobb méretben is találsz szedánt és crossovert is, de ez még nem minden. Már bemutatták a vadonatúj Roadstert és egy nyerges vontatót is, az utóbbinak a premierjén pedig egy kisebb teherautóról és egy pick-upról is említést tettek. Az utóbbi igazán sikeres lenne az Egyesült Államokban, ahol a Ford F-150 és társai a mai napig a legnagyobb számban eladott autók.

A bejelentésen túl még nem sokat tudni a Tesla pick-upjáról, de vannak már elképzelések arról, milyen lehetne. Emre Husmen dizájner miután megmutatta, hogy szerinte hogyan nézne ki a Model S utódja, most a platós Teslát alkotta meg. A képek szerint a Model S-hez hasonló ívelt tetejű lenne az újdonság, ami szemből egészen brutálisan néz ki. Persze ezek nem hivatalos tervek, de felőlünk akár ilyen is lehetne a Tesla Model P.

Tesla pick-up még nincs, de a konkurencia már bejelentkezett:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon