Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A prémiumgyártók közé sorolják Elon Musk autómárkáját, és a Tesla valóban igényes autókat gyárt, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne tovább javítani őket. A német Neidfaktor műhelyében egy Model S-t szedtek szét, és teljesen új belsőt álmodtak hozzá.

Kétséget kizáróan a Model S a legvágyottabb Tesla, és bár a közel öt méter hosszú típust a tekintélyes méretei, a megkérdőjelezhetetlen csúcstechnikája, az imponáló presztízse és a kiviteltől függően legalább 69 ezer eurós, de inkább jellemzően százezer euró fölötti ára miatt is a luxusautók közé sorolják, azért még bőven lehet jobbá tenni.

Szériában így néz ki a legújabb Model S belső tere:

Most erre mutat példát a német Neidfaktor, az a manufaktúra, ahol eleve drága prémiumautóknak terveznek még igényesebb, és ami lényeges, teljesen egyedi belső teret. Ezúttal egy Model S P90D vált a munka alanyává, és a képeket elnézve nem lehet kétségünk felőle, hogy igazi luxushangulatot varázsoltak az amerikai elektromos limuzinba.

Mindent, amit csak lehetett, velúrhatású Alcantara kárpittal borítottak be, amit élénk sárga bőrbetétekkel, és hasonló színű, kontrasztos varrással tettek izgalmasabbá. A hatszögletű steppelt minták is a luxusmárkákat idézik, míg a kormánykerék középállását jelző csík a versenyautók világát eleveníti fel.

Persze lehet, hogy nem jön be ez a kontrasztos stílus, de nem kötelező ezt választani, hiszen a Neidfaktor minden munkája egyedi megrendelésre készül. Nem is kevés pénzért, hiszen a képeken lévő Model S eleve százezer eurós árához képest még további 18-21 ezer euróba került a személyre szabott átalakítás.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.