Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Újabb változatban is bemutatta a legendás GT-R-t a Nissan: itt a Track Edition, ami a kényelmes Premium kivitel és a Nismo csúcsmodell közötti helyet foglalja el a kínálatban. A megjelenésére és a képességeire mindenesetre nem panaszkodhatsz.

Olyan vevőknek kínálja a GT-R új változatát a Nissan, akik a Premium kivitelt túl lágynak találják, de nem kérnek a Nismo csúcsmodell harsányságából. A Track Edition, mint ahogyan a neve is sugallja, versenypályás használatra termett, és ennek megfelelően készítették fel.

3,8 literes, biturbó V6-os motorja továbbra is 570 lóerős, mint az alapkivitel, nem izmosították hatszáz lóerőre, mint a Nismót. De a karosszériát a szokásos ponthegesztéseken kívül ragasztással tették még merevebbé, hogy a versenypályán még kevésbé csavarodjon.

20 colos könnyűfém kerekei is a Nismo modellről származnak, akárcsak a sárvédők, és a szénszálas anyagból készült hátsó légterelő. Belül piros-fekete Recaro kagylóüléseket találsz, és persze azt a 8 colos érintőképernyőt, ahová minden menetadatot lekérhetsz, akárcsak egy videojátékban.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.