Olyan asztalosműhelyt rejt ez a Nissan furgon, hogy csak nézel
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A haszonjárművekből is szoktak tanulmányautót építeni, csak éppen egy kicsit másfélét. A legutóbb a Nissannál mutatták meg, hogy mit lehet kihozni a furgonjukból, és ebben az asztalosműhelyben bárhol hozzá lehet fogni a munkához.

Kívülről nézve aligha mondanád meg, micsoda belsőt rejt ez a Nissan furgon. Az NV300 oldalára került dekoráció még nem árulja el, hogy a dobozos haszonjárművet ezúttal nem áruszállításra használják, hanem egy mobil asztalosműhelyt építettek fel benne.

Természetesen fából készült a berendezés nagy része, az okos tárolóhelyek, a munkaállomás és a sínen gördíthető szék is.

A fa megmunkálásához áramra is szükség lehet, és erre is volt ötlete a Nissannak.

A régi Leaf elhasznált akkumulátorából készült az a mobil powerbank, ami 700 wattóra kapacitású, és legfeljebb 1 kilowattos teljesítményre képes, erről a legtöbb szerszám működtethető.

Fantasztikus lehet egy olyan tájon dolgozni, mint ahol a képek készültek, és a világ zajától távol az energiaforrásra is gondoltak. A furgon teteje elég nagy ahhoz, hogy napelemmel borítsák be, amiről a meggyőző fényű mennyezeti világítás is működhet.

Ezt is a Nissannál építették:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.