Hátborzongató nézni, hogyan kerülsz ki élve egy 15-autós karambolból a Nürburgringen

Csak egy egyszerű nyílt napnak indult a Nürburgringen, de kis híján tragédia lett belőle: egy 911 GT3 RS elfolyt hűtővizén tucatnyi autó csúszott egymásnak, és most azt is láthatod, hogyan sikerült az egyik sofőrnek élve megúszni az esetet.

Ha eljutsz a Nürburgringre, akkor nyilván nem fogsz sétakocsizni, és a kiélezett tempóban bizony előfordulhat, hogy elpattan valami az autóban. Például egy Porsche 911 GT3 RS hűtőfolyadék-csöve, a fellocsolt aszfalton pedig pillanatok alatt elszabadulhat a pokol. Mivel ebben a kanyarban nem volt pályabíró, sem zászlóval, sem lámpával nem tudták jelezni, hogy baj van. A Porschét pedig többen is követték úgy, hogy nem számoltak azzal, mi történik ilyenkor.

Az egyik autó vezetőjének sisakkamerája rögzítette, amint a füstöt látva félrehúzódik a pálya szélére, kiszáll és átugrik a szalagkorláton. És milyen jól tette, mert még egy perccel utána is érkeznek olyan autók, amelyek már nem tudnak megállni, és a többieknek csapódnak. Nem sokon múlt, hogy nem történt nagyobb baj, és ha valamiért, akkor előbb-utóbb sajnos ezért fognak véget vetni a nyílt napoknak a Nürburgringen.

Nézd meg a korábbi baleseteket is, amiket a kifolyt olaj okozott, és a Nürburgring legnagyobb mázlistáit is, akik valahogyan mégis elkerülték a bajt.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon