Éppen három éve a detroiti autószalonon csodálhattuk meg először a Lexus sportkupéját, az LC pedig most nyitott tetős változatban is elkészült. Hivatalosan csak tanulmányautó, de fogadni mernénk rá, hogy gyártásba kerül.

Jelenleg nincs kabriója a Lexusnak, az utolsó ilyen modell az előző IS-ből épített nyitható keménytetős modell volt, aminek már évekkel ezelőtt befejezték a gyártását. Van viszont egy olyan fantasztikus formájú sportkupéja a márkának, ami szinte kívánta, hogy levágják a tetejét. Nem kellett rá sokat várni, itt az LC Convertible.

és hasonló a helyzet a kabrióval is. A 4,77 méter hosszú, 1,92 méter széles és 1,34 méter magas LC Convertible fehérben is elakasztja a lélegzeted, és nem tűnik lehetetlennek, hogy ebben a formában kerüljön gyártásba.

Hivatalosan még nem esett szó a gyártásáról,

a detroiti autószalonon bemutatkozó 2+2 üléses LC Convertible egyelőre tanulmányautó, de nem látjuk akadályát annak, hogy valóra váljon. Ha így lesz, akkor a 477 lóerős 5 literes V8-as motorral, vagy a V6-ossal kombinált, 359 lóerős hibriddel egyaránt örömmel látjuk.

Olvasd el, milyen volt vezetni a hibrid kupét:

Végre valóra váltottak egy sokszor beteljesületlen álmot - Lexus LC500h - Roadster

A Lexus LC500h olyan, mintha egy nemzetközi autóipari szakértőkből álló csapat egy projektmunkán építette volna meg, és mindenki a legjobb formában lett volna. Mintha a németek, az olaszok és a japánok megkérték volna egymást, hogy mindenki foglalkozzon azzal a területtel, amihez a legjobban ért, miközben a franciák főznek rájuk.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon