Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nemrég mutattunk egy srácot, aki élelmes módon védte meg a Harvey hurrikán okozta árvíztől kedvenc BMW-it, közte egy M3-at is. Most itt egy másik ügyes megoldás a Fülöp-szigetekről.

Szörnyű pusztítást végzett a Harvey és az Irma hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén és a karibi térségben, aminek következtében nemcsak otthonok váltak lakhatatlanná, de mintegy egymillió autó is tönkrement, aminek nagy részét a Texas World Speedway egykori versenypályáján tárolják.

Mutattuk már neked azt a srácot, aki mindent megtett azért, hogy megvédje kedvenc BMW-it az árvíztől, most pedig itt egy olyan megoldás a Fülöp-szigetekről, amit az interneten is meg lehet rendelni.

Csak szét kell hajtani, begurulni a kocsival, és ráhajtogatni a zsákot, már jöhet is a víz. Az alábbi teszten látszik, hogyan úszkál a becsomagolt Juke, amit a zsák oldalán lévő párnák védenek a sérüléstől. Persze ez a megoldás csak az árvíz ellen óv, a hurrikán szélviharától és a rádőlt fáktól aligha, de kétszáz eurót megér annak, aki félti a kocsiját.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.