Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lehet, hogy a 356 Speedster a kedvenc Porschéd, de ha nincs rá többszázezer dollárod, akkor csak álmodozhatsz róla. A stílusában készült Porschéd azonban még lehet, mint amilyen ez a 387 Speedster is.

A Porsche első sportautója volt az 1948-ban megjelent 356-os, és az 1954-ben bevezetett Speedster kivitel óriási siker lett az amerikai piacon, ahol belépőmodellként háromezer dollárért kínálták. Az évtizedek során azonban az egyik legritkább és legvágyottabb Porschévé vált, ennek megfelelően az értéke is óriási, legalább 300 ezer, de akár egymillió dollárt is kérhetnek érte.

A 356 Speedster stílusában készült Porsche azonban úgy is állhat a garázsodban, ha nem telik egy eredetire, de mindennap használni szeretnéd. Az angliai Iconic Autobody alkotása a 387 Speedster, ami a Boxster második generációjából készül,

Szinte az összes karosszériaelemet kicserélték az autón, ami klasszikus formájú, de modern LED-es fényszórókat kapott, és a 19 colos kerekek is árulkodók lehetnek, amire múltidéző krómkupak kerülhet.

Az Iconic három-négy hét alatt készül el az építéssel, amiért 58 ezer fontot, azaz 23 millió forintot kérnek a donorautón felül, és a képeken látható példány is eladó, 110 ezer kilométerrel az órájában 28 millió forintnak megfelelő összegért.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.