Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A következő videóban jól látható, amint egy fehér furgon erősen merész ívben „táncol” az úton, majd – semmi jót nem sejtetve – érkezik a lámpánál álló járművek felé.

Az egyik orosz ezt azonban megelégeli, kiszáll az autójából – akár csak egy terminátor –, a furgonhoz siet, dühösen kinyitja az ajtót, megragadja a slusszkulcsot, majd kisebb habozás után elhajítja a csába. Avagy így intézik ezt Oroszországban:

A fehér furgon vezetője – aki a helyzet delikvense s kárvallottja is egyben – enyhe fáziskéséssel elővánszorog a kormány mögül, majd próbálja értelmezni a látottakat, de kissé nehezen. Az orosz „vad húzása” talán sokunkban szimpátiát ébreszthetett – egy pontig –, ugyanakkor érdemes belegondolni, hogy ha a baleset megelőzése volt a célja, talán nem a legjobban járt el.

A slusszkulcs elhajításával a furgonnak ugyanis továbbra is nagyon rossz helyen kellett megállnia, és ha elképzeljük azt, amint az iszákos orosz nekiáll keresni a kulcsát, nos, nem kevésbé tűnik necces helyzetnek – hát még ha megtalálja, ugye. Talán a slusszkulcs elragadása után nem ártott volna értesíteni a rendőröket, de hát mint tudjuk, Oroszországban nem igazán bíznak az emberek a hatósági szervekben.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.