Olyan Porschét építettek, ami nem létezik, pedig kellene

A tuningcégek munkája messze nem merül ki abban, hogy szénszálas légterelőket aggatnak fel, és nagyobb teljesítményt hoznak ki az autókból. Ha messzebbre szárnyal a fantáziájuk, akkor olyan érdekességeket is összehoznak, mint ez a Porsche 911 GT3 RS Targa.

Olyan sokféle 911-est rendelhetsz a Porschétől, hogy már alig tudjuk számon tartani, és akit nem elégítenek ki a szériamodellek, annak az Exclusive Manufaktur szinte bármit megépít, ami csak lehetséges. De akinek még messzebbre szárnyal a fantáziája, annak az olyan tuningcégek nyújtanak megoldást, mint amilyen az mcchip-dkr GmbH.

A képeken látható 911-esnek nem szabadna léteznie, hiszen a Porsche sosem gyártott ilyen változatot. GT3 RS-nek néz ki, úgy is megy, de közben a Targa fémkeretes teteje van rajta. Olyan tökéletes kivitelezésben készült el, hogy azonnal leadnánk rá a megrendelést, és alighanem mások is így vannak ezzel.

Az alapokat egy 911 Targa 4 GTS adta, amivel a tető már meg is oldódott, de a karosszériát teljesen átalakították. Nem véletlenül néz ki GT3 RS-nek, hiszen a lökhárítók és sárvédők arról származnak, akárcsak az elöl 20 colos, hátul 21 colos, központi kerékcsavaros kerekek és mögöttük a kerámia-kompozit fékek.

Ez a 911-es pedig úgy is megy, mintha GT3 RS lenne, erről pedig a tuningolt motor gondoskodik. Az eredetileg 450 lóerős és 549 Nm-re képes hathengeresből jóval többet, 575 lóerőt és 675 Nm-t hoztak ki, amire már igazán nem lehet panaszkodni. A retró stílusú huzattal bevont GT3 ülésekben alighanem az egyik legkülönlegesebb Porschét lehet vezetni.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon