Nincs akadálya, hogy konnektorról töltsd az új Cayenne-t

A Porschére gondolva nem biztos, hogy a szabadidő-terepjárók jutnak eszedbe először, pláne nem a hibridek, de most ezt a kettőt egyesítették, és nem túlzás megelőlegezni, hogy a Cayenne E-Hybrid lehet a márka új sikermodellje.

A vadonatúj, harmadik generációs Cayenne kapható volt már izmos Turbo változatban, és mi sem jelzi jobban az idők változását, mint az, hogy előbb került fel a kínálatba a konnektorról tölthető hibrid, mint a dízel. A Panamera kölcsönözte az új E-Hybrid változat hajtásláncát, ami minden szempontból figyelemreméltó.

A hibridben dolgozó benzinmotor a 2,9 literes biturbó V6-os, aminek a 340 lóerejére és 450 Nm nyomatékára egyébként sem panaszkodnál, de

A hibrid Porsche ezzel 5 másodperc alatt gyorsul százra és 252 km/óra a végsebessége.

Nőtt a kapacitása az akkumulátornak, amit az otthoni konnektorról közel 8 órába telik feltölteni, de elegánsabb megoldás a garázs falára szerelt töltődoboz, amire csatlakoztatva 2 és fél óra alatt letudható a művelet. Teljesen feltöltve pedig 44 kilométert is képes megtenni tisztán elektromosan, amivel nálunk kiérdemelte a zöld rendszámot.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon