A legjobb helyen, a Rambo-Lambo természetes környezetében vették fel ezt a rövidfilmet, ami a legapróbb részletéig színtiszta nyolcvanas évek.

Simon Kidston és csapata ritka és értékes veterán autókkal kereskedik, és nem egyszerűen hirdetéseket készítenek, hanem olyan páratlan rövidfilmeket, amiket nem lehet elégszer megnézni. Mutattuk már a korábbi alkotásokat, mint amiben nyolcvanas évekbeli szuperautókkal hasítanak, vagy ami egy havasokban csapató Miura történetét meséli el.

A legújabb filmjükben is egy Lamborghinit visznek a svájci luxusüdülőhelyre, de ezúttal olyat, amivel a sípályán is fel lehet hajtani. A Countach motorjával szerelt, alig több mint háromszáz példányban készült terepjáróról van szó, és az extrém LM002-nél elképzelni sem tudnánk jobbat a havas terepre.

A képeken látható Lamborghini egyébként 1989-ből származik, és hihetetlen, de még csak 8700 kilométer van benne. Az értéke többszázezer euró, de ez még nem minden: a forgatáshoz új abroncsok kellettek rá, és a spéci méretű Pirelli Scorpion szett 17 ezer euróba került.

Ezt is látnod kell:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.