A Renault megtette az első lépést a repülő autó felé
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Renault Kwid tanulmányautó minden szempontból borzalmas, de őszintén: kit érdekel, amikor a kocsihoz tartozik egy saját drón is?

Minket azért egy kicsit érdekel, mert amit a franciák tanulmányautó néven begurítottak az Új Delhi Autószalon közönsége elé, arra nincsenek megfelelő szavak. Talán nem véletlen, hogy a Renault ezt a tanulmányt csak Indiában merte bemutatni, mindenesetre bárki is mondta nekik, hogy a negatív reklám is reklám, páros lábbal kellett volna kirúgniuk.

A franciák humorérzékét dicséri, hogy bár a Kwid olyan messze áll a sorozatgyártástól, mint Új Delhi Párizstól, adjuk meg a módját! felkiáltással a kocsiba raktak egy motort (igaz, csak egy 1,2 literes turbót), váltót és összkerékhajtást is.

Az egész konceptben persze a legérdekesebb az autóhoz tartozó minion, vagyis a tetőből előhívható drón, amely egy marmonkannát ugyan nem tud megemelni (ránézésre még egy rekesz sört sem nagyon), de azért így is elég hasznos társ: ha terepre mennénk a kocsival, akkor például megnézhetjük, milyen terepviszonyok leselkednek ránk a vadonban, városban pedig kikémlelhetjük, meddig áll a kocsisor, esetleg még menekülőutat is kereshetünk vele.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.