Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Na, ez érdekes lenne.

Bombameglepetésként hatott, amikor Daniel Ricciardo 2018-ban elhagyta a Red Bullt és a Renault-hoz szerződött. Már akkor is sejteni lehetett, hogy a(z akkor) a mezőny legkiegyensúlyozottabban teljesítő pilótája számára ez egy hatalmas visszalépés lesz, és az is lett – a francia istálló pedig be is ismerte, hogy valószínűleg nem tudják megtartani az ausztrált.

Ricciardót szerződése 2020 végén fut ki, hosszabbítani nem hosszabbított, persze a koronavírus-járvány miatt most egy megváltozott helyzetbe került a sportáég és kerültek pilóták. Mindenesetre az ausztrált szóba hozták már a Ferrarival is, mint Sebastian Vettel utódja, de ő maga természetesen eddig pont úgy kommunikált a jövőjéről, ahogy azt ilyenkor szokás: diplomatikusan. És nagyon most sem tett másképp, de azért mégis:

Korábban a Red Bull határozottan kijelentette, hogy akármit csinálhat az ausztrál, neki többé már nincs helye a csapatnál, vagyis nem fogadják vissza, ugyanakkor azért nem is olyan rég jelezte, hogy valójában hiányzik nekik Ricciardo.

(Forrás: planetf1.com, fotó: Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.