Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Daniel Ricciardo úgy nyilatkozott, hogy sok dolgot tudott tanulni volt csapattársától, Sebastian Vetteltől, de még a 18 éves Max Verstappentől is el tud lesni dolgokat.

Amikor Ricciardót előreléptették a Red Bullhoz, mindenkit meglepett a jó teljesítményével, hiszen azonnal hozta a négyszeres világbajnok, Sebastian Vettel szintjét, sokszor meg is előzte őt. Most hasonló a szituáció, hiszen Max Verstappen, az újonc csapattárs is hozza az ausztrál pilóta teljesítményét. A Red Bull párosa nem várt eredményeket tudott elérni, négy pódiumot is el tudtak érni a legutóbbi 5 futamon, ebből pedig háromszor értek be második helyen a fiúk.

Ricciardo szerint nagyon sok a közös a fiatal holland pilótában és a németek bajnokában.

„Úgy gondolom, hogy Max és Seb nagyon sok mindenben hasonlítanak, és rengeteg dolgot lehet tőlük tanulni. Seb nagyon jó kapcsolatot ápolt a csapattal, és nagyon jó volt ilyen családiasságot látni. Max pedig rengeteg fiatalságot és energiát hozott a csapathoz, valamint új vezetési stílust is, amit a fiatalok alkalmaznak mostanság.”

„Nagyon érdekes dolgokat tanulhattam mindkettőjüktől, szeretem ha sok csapattársat kapok a karrierem során, mert érdekes dolgokat mutatnak, és jobb pilótává tesznek téged is.”

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.