Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha nem maga a Rolls-Royce osztotta volna meg a videót, akkor azt gondoltuk volna, hogy a bátor sivatagi csapatásnak rossz vége lesz, de a Cullinan olyat ment a homokban, hogy leesett az állunk. A National Geographic közreműködésével készült film látványra sem utolsó.

Nem ez az első Rolls-Royce a sivatagban, hiszen 1981-ben Thierry de Montcorgé fogadott a barátaival, hogy végigmegy egy Corniche kupéval a Dakar-ralin. Persze annak az autónak már nem sok köze volt a Rolls-Royce-hoz, hiszen a karosszériája csupán az eredeti üvegszálas másolata volt, alatta egy 5,7 literes V8-as Chevrolet-motor és a Land Cruiser összkerékhajtású rendszere dolgozott. Thierry célba ért, még ha később ki is zárták a szerelési idő túllépése miatt.

Most pedig ismét itt egy újabb Rolls-Royce, ami meghódíthatja a sivatagot: a Cullinan. A luxusmárkánál úgy vallják, hogy a világ legjobb autóit gyártják, és ennek megfelelően ennek a modellnek a világ legjobb terepjárójának kell lennie. Ha volt is még kétséged felőle, akkor most eloszlathatod a Rolls-Royce új videója láttán, ahol

A következő videón találkoznak Mashallal, aki úgy ismeri a dűnéket, mint a tenyerét, aztán 1:20-tól belecsapnak a kalandokba:

Ha megnéznéd azt is, hogyan ereszkedik le a Cullinan a helyiek által csak az ördög fejesugrásának nevezett dűnén, akkor ezt a videót is nézd meg:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.