Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem tudott teljesen új modellt bemutatni a Rolls-Royce a genfi autószalonon, hiszen a következő Phantom és az új szabadidő-terepjáró még nincs kész, de így is volt mit nézni a standjukon. A Dawn három példánya az idei divat által inspirált színekben pompázva mutatta meg, milyen stílusos is lehet egy Rolls, ha ízléssel rendelik.

Inspired by Fashion néven fut a Rolls-Royce legújabb limitált szériája, amely a Dawn alapjára készült. A márka kisebbik kabrióján a vászontető háromféle élénk színben, vörösben, kobaltkékben és mandarinban pompázhat, ami remekül illik a gyöngyház fényezéshez.

Belül hasonló színű apró részletek utalnak az egyedi sorozatra, és még arra is ügyeltek, hogy a hoszteszek cipője is színben illeszkedjen.

Bár a britek kívánságra bármilyen színben legyártják az autót, és láttunk már erősen megkérdőjelezhető kombinációkat, de ha rájuk bízod a dolgot, akkor ilyen elegáns autót alkotnak.

Genfben elég volt csak belépni a Rolls-Royce standjára, hogy rögtön egy másik világban érezd magad, és még ha az Inspired by Fashion széria élénk színei nem is a te világod, máris rákívánj egy Rolls-Royce-ra.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.