Jon Olsson máris túladna a tetőcsomagtartós Rolls-Royce-án

Extrém módon átalakított autóiról ismerheted a profi síelő Jon Olssont, akinek az egyik legutóbbi teremtménye került eladósorba. Egy kereskedésben tűnt fel a 812 lóerősre tuningolt, kamuflázsmintás Wraith, aminek neve is van: George.

Legyen akár Audi RS6 Avant, akár Lamborghini Huracán, a profi síelő Jon Olsson nem veszi félvállról az autói személyre szabását. Így járt a legutóbb vásárolt Rolls-Royce Wraith is, amit 24 colos kerekekkel szerelt fel, a 6,6 literes biturbó V12-es motorját pedig 624-ről 812 lóerősre izmosították.

A George névre keresztelt Wraith nem csak ezért egyedi, hanem azért is, mert a síelő autóinál elmaradhatatlan tetőcsomagtartó és tetőlámpák is rákerültek, az egyedi kipufogójával pedig minden bizonnyal ez a világ leghangosabb Rolls-Royce-a. Furcsa is, hogy a belső térrel nem kezdtek semmit, a barna fabetét és fekete bőr elég konzervatív maradt.

Most pedig bárki megszerezheti magának George-ot, hiszen egy hollandiai autókereskedés kínálatában tűnt fel. Még csak 13 ezer kilométert futott új kora óta a 2015-ben gyártott Wraith, amit 275 ezer euróért, azaz 89 millió forintnak megfelelő összegért kínálnak, nem sokkal kevesebbért, mint amennyibe egy rendelésre készült új modell kerül.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon