Rossz nézni, ahogyan bezúzzák a kombivá épített BMW M3-at

Nem a BMW döntött úgy, hogy bezúzza az M3 sosem gyártott Touring változatát, hanem a brit rendőrségnek akadt gondja a lopott alkatrészekből épített autóval.

A BMW eddig sosem gyártott kombit az M3-ból, de nagyon úgy tűnik, hogy a legújabb generációból hivatalosan is lesz Touring.

A gyáriak persze korábban is eljátszottak a gondolattal, hogy milyen lenne az M3 családi változata, ezért az E46-ból építettek egy izgalmas prototípust, ami azonban sosem érte meg a sorozatgyártást.

Most egy újabb modellről lesz szó, amiből lelkes rajongók építettek már egy pár kombit. Nem is ezzel volt gond a következő videón látható BMW-nél, hanem inkább azzal, hogy lopott alkatrészekből készült, ezért a rendőrség nemcsak lefoglalta, hanem könyörtelenül meg is semmisítette.

holott négy kipufogóvéget láttak rajta. A nyomozás során kiderült, hogy bár az azonosító számokat gondosan eltüntették róla, valójában négy autóból rakták össze ezt az egyet.

A nyomozók szerint egy 2018-ban és egy 2019-ben ellopott M3-ból származó alkatrészek is benne vannak ebben az autóban. Nem egyszerűen motort cseréltek, hanem a karosszériát is több autóból hegesztették össze, ami balesetveszélyesnek számít, ezért döntöttek a megsemmisítés mellett még akkor is, ha a tulajdonosának kártérítést kellett fizetniük.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.