Sarkköri luxuskalandot kínál a McLaren
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Három nap egy lappföldi luxusbungalóban már egyébként is vonzó program, hát még akkor, ha megtudod, hogy a fő attrakció a jégautózás McLaren 570S-ekkel.

Jeges élményautózást sok sportautó-márka kínál már, a Jaguar, Lamborghini, Mercedes-AMG és Porsche mellé pedig most a McLaren is csatlakozik. A sarkkör közelében, a finnországi Ivalóban található a világ egyik legdrágábban épült téli tesztközpontja, ahol havas és jeges pályákon csapathatsz az 570S-ekkel, méghozzá szakértő trénerek felügyelete mellett. A program részeként természetesen megtanulhatod elsajátítani a „Scandinavian flick” néven ismert kanyarvételt is, és a teszt végére egészen biztos, hogy a jeges utak mestere leszel.

A január 15-től február 3-ig foglalható háromnapos program ráadásul olyan luxuskörülmények között zajlik, mint amire egy McLaren tulajdonos számíthat. A szállás a korábbi finn elnöki nyaralóból kialakított butikhotelben kapott helyet. Urho Kekkonen, a leghosszabb ideig hivatalában lévő finn elnök építtette, és 1956-tól ’82-ig tartózkodott itt rendszeresen, ma pedig letisztult skandináv stílusban berendezett luxusbungalóként működik. A program ára is ennek megfelelő, több mint négymillió forintnak megfelelő fontba kerül.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.