Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Felébredt a kómából és a kórházat is elhagyhatta Michael Schumacher, aki decemberi súlyos síbalesete óta feküdt a grenoble-i kórházban.

Az örömhírt a hétszeres forma1-es világbajnok menedzsere, Sabine Kehm  közölte a sajtóval. A bajnokot a svájci otthonához közeli lausanne-i kórházba szállították, ahol egy hosszú rehabilitációs folyamat veszi kezdetét.

Michael Schumacher több mint fél évig, közel 170 napig feküdt kómában tavaly december 29-én, a franciaországi Meribelben bekövetkezett síbalesete után. Az állapotáról folyamatosan ellentétes hírek szivárogtak ki, és az utóbbi időben már neves orvosoktól is lehetett olyan véleményt hallani, hogy ilyen hosszú ideig tartó kóma után a teljes felépülés lényegében lehetetlen.

A legújabb hírek szerint viszont a bajnok jól van: a német Bild bulvárlap szerint Schumacher képes kommunikálni a családjával, valamint reagál a hangokra és érintésekre is. Hogy mennyi esélye van a teljes felépülésre, arról egyelőre senki sem beszélt, az viszont biztosnak tűnik, hogy a rehabilitációja még évekig is el fog tartani.

Nagyon örülünk, hogy Schumacher sokakkal kicseszett.

(Fotó: Tosifumi Kitamura  AFP)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.