Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megmutatta a Seat az Ibiza új generációját, és a spanyolok kisautója ismét jól sikerült, arányos külsőt kapott, amivel a kategória szemrevalóbb darabjai közé tartozik.

Ha bírod a Volkswagen-technikát, de unalmasnak tartod a formáját, akkor mindig ott van a Seat, ahol mindezt jóval izgalmasabb csomagolásban kapod meg. Már a most futó Leon is elég jól sikerült, és akkor itt az Ibiza új generációja, ami ugyanazt a receptet folytatja.

Határozott élek és jól eltalált arányok teszik az új Ibizát az egyik legcsinosabb kisautóvá, ami a szűkre húzott fényszórókkal és a karakteres vonalakkal egyáltalán nem csajos, férfiként sem fogsz feszengeni benne. A sportos FR csomaggal elég mutatós a kis Seat.

A mérete éppen akkora, hogy megfeleljen a kategóriatársaknak. A hossza és a magassága nem változott, de a szélessége kilenc centit bővült, és a tengelytáv közel tíz centivel lett nagyobb. Ez nemcsak a kiállásának tesz jót, de az utasteret is tágasabbá teszi.

Az új Ibiza minden olyan technikát megkapott, ami a Volkswagen-csoport modern kompaktjaiban benne van. Az alapmotor az 1.0 TSI lesz 95 vagy 115 lóerővel, de izgalmasabb választás az új 1.5 TSI 130 vagy 150 lóerővel. Ha spórolni akarsz, akkor az 1.6 TDI-t 80-100 lóerővel választhatod.

Genfben az autószalonon lehet először élőben megnézni az új Ibizát, de idén nyáron már a kereskedésekbe is eljut. Ha bízol a német technikában, és városi kiskocsit keresel, de a Polo vagy a Fabia túl unalmas neked, akkor az Ibiza lesz a megoldás.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.