Megmutatták a Skoda kupéformájú SUV-jét

A Skoda komolyan gondolta, hogy kupéváltozata is lesz az Enyaq iV-nek, az álcázott prototípusokról maga a gyártó mutatta meg a képeket.

A kupéformájú SUV-t a prémiummárkák hozták divatba, de az utóbbi időben az elérhetőbb áron kínált modellek közt is megjelentek. A Renault Arkana után érkezik a Volkswagen Taigo, és hamarosan már a Skodának is lesz kupéformájú SUV-je, méghozzá elektromos. Az Enyaq Coupé iV-ről egyelőre álcázva mutattak képeket.

Az eltelt idő alatt piacra került az Enyaq iV, ennek a testvére lesz az Enyaq Coupé iV, éppen úgy, ahogyan az azonos technikájú Volkswagen ID.4-nek a rokona a hamarosan érkező ID.5.

a lejtős hátsó része ellenére a csomagtér is alig kisebb, 585-ről csak 570 literesre csökkent. A belső tér berendezése megegyezik, széria 13 colos érintőképernyővel, és az opciók listája is hasonló a head-up displayjel és a mátrixfényszóróval.

A kínálat az iV 60-nal indul, ahol a 180 lóerős elektromotor a hátsó kerekeket hajtja, és az akkumulátor 58 kilowattórás, majd az iV 80-nal folytatódik, 204 lóerős teljesítménnyel és 77 kilowattórás akkuval.

A csúcsmodell egyelőre az összkerékhajtású iV 80X lesz, a nagyobb akkuval és 265 lóerőre növelt teljesítménnyel, de

Az Enyaq Coupé iV bemutatója már nincs messze, a kereskedésekbe a jövő év elején kerül az autó.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.