Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Dodge izomautója már gyárilag is hihetetlenül erős, pedig a Hellcat teljesítménye semmi ahhoz képest, amit a Speedkore ebből a Chargerből kihozott. A tuningolt példány születésnapi ajándéknak készült.

A Speedkore műhelyéről tudjuk, hogy elképesztő alkotások készülnek náluk szénszálas anyagból, elég csak megnézni ezt a retró stílusú, de az utolsó csavarig modernizált Chargert.

Most is egy Charger adta az alapokat, csak éppen nem a régi, hanem a jelenlegi generáció. Az eredményre nehéz őszintén azt mondani, hogy szép, de az biztos, hogy a stílusa illik a teljesítményéhez.

a befecskendezést is átépítették. A Charger érdekessége, hogy két kipufogója is van, a szeleppel vezérelt rendszer versenypályán az első lökhárítónál végződik, egyébként a régi helyen, hátul kivezetett kipufogóvéget használja.

A Dodge szedán ráadásul összkerékhajtásos, úgyhogy lényegesen jobban kapja el a rajtot a hátsókerekes Challengernél. Az egyedi kerekekre gyorsulási versenyre szánt, de közúton is használható abroncsokat húztak.

A formája nem sokban különbözik a gyáritól, de a Charger szinte minden elemét szénszálas anyagból építette újra a Speedkore. A Las Vegas-i tuningshow-n kiállított alkotás egyedi megrendelésre készült,

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.