Steven Tyler időutazó lett a Kia Stinger reklámjában
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nagyot dobott a Kia az idei Super Bowl alkalmából készített reklámjával, hiszen nem egy, hanem rögtön két élő legenda is szerepel az új Stinger mellett. Steven Tyler egy percig ismét fiatalnak érezhette magát.

Nem mondhatnánk, hogy nem fogott az idő rajta, de Steven Tyler büszkén húzott versenyzőoverallt, hogy szerepeljen a Kia legújabb reklámjában. Az Aerosmith ikonja egy zárt versenypályán vezette a 365 lóerős biturbó V6-ossal szerelt Kia Stingert, és nem volt egyedül, a zseniális reklámban feltűnik még az autóversenyzés koronázatlan királya, Emerson Fittipaldi is.

Szóval az időt Steven Tyler sem tudja megállítani, de egy percre vissza tudott menni, hogy ismét a sikere csúcsán, a hetvenes években érezze magát, hozzá pedig tökéletes aláfestés a reklám alatt szóló Dream On. A Kia pedig nem hagyta ki a ziccert, hogy felhívja rá a figyelmed: a filmet visszafelé is érdemes megnézni.

Steven Tyler a legutóbb akkor tűnt fel, amikor eladta a millió dolláros autóját, és ne kövesd el azt a divatbűnt, amit ő itt lent a képen:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.